marți, 13 mai 2014



Cea de-a VII-a editie a Cupei Kolping Moldova la fotbal s-a desfasurat  in weekendul de 3 mai 2014 si a adunat din start 4 echipe  de la scolile gimanziale din judetele Bacau si Vrancea: Scoala Gimnazială din Faraoani, Scoala Gimnazială Nr. 1 din Oituz, Scoala Gimnazială Nr. 2 din Oituz,  Scoala Gimnazială din Ploscuțeni. Marea castigatoare a fost desemnata Scoala Gimnazială din Faraoani – care a plecat de acasa cu obiectivul bine stabilit de a castiga cupa si de a participa la concurs dand dovada de fair play fata de deciziile arbitrilor si respect pentru toti cei prezenti.
Terenul sintetic pe care s-au jucat meciurile au apartinut anul acesta Seminarului Teologic romano-catolic “Sf.Iosif” din Bacău. Echipele au fost formate din 7 jucatori de camp, 1 portar si 3 rezerve. Meciurile au fost formate din reprize a cate 20 de minute cu 5 minute de pauza – si au tinut de la ora 10 pana la ora 15.30.
Echipa castigatoare formata din elevi din clasele a VIII-a, a VII-a si a VI-a a Scolii Gimnaziale Faraoni au fost coordonati in drumul lor catre victorie de doamnele profesoare Lupu Mihaela si Vlagea Cristina.
Intocmai ca in fotbalul profesionist echipele de amatori s-au intrecut pe terenul de fotbal pana cand scorul de 4-1 a decis castigatoare – elevii din Faraoani. Echipa l-a avut capitan pe Corbu Cosmin (fundas) – elev in clasa a VIII-a. Alaturi de colegii sai Jitaru Alexandru (mijlocas), Andrei Paul (atacant), Duma Norbert Valentin (fundas), Antal Antonio (mijlocas), Pal Cristinel Octavian (portar), Francu Richard (fundas), Andrei Daniel (atacant) – toti din clasa a VIII-a, Cochiorca Gabriel ( clasa a VII –a mijlocas) si  Andrei Felix Rudolf (mijlocas), Cochior Alin - mijlocas ( amandoi din clasa a VI-a ) au adus victoria uneia dintre cele mai ravnite cupe din zona – pentru a o pastra cu entuziasm si a fi mandri de ea pana la competitia de anul viitor.
Cu cupa in brate si fericiti, elevii sunt mandri ca obiectivele scolii au fost indeplinite, competitia dovedindu-se a fi de un real success.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu