miercuri, 5 mai 2010

22 aprilie - Ziua Internaţională a Pământului










Elevii Şcolii cu Clasele I-VIII Nr.1 Faraoani au desfăşurat şi vor desfăşura umătoarele activităţi:

- Parteneriat cu Şcoala “Octavian Goga” din Deva în cadrul proiectului “Împreună de ziua pământului”. Elevii realizează poezii, eseuri şi desene pe perioada sem. II. Prof. coordonator Mitrea Valentina

- Parteneriat cu Colegiul Naţional Ferdinand I în cadrul proiectului “Şcoala pentru un viitor verde”. Elevii au vizionat prezentarea poveştii pungilor de plastic, continuând cu strângerea de semnături pentru acordul înlocuirii pungilor de plastic cu sacoşe de hârtie reciclabilă şi pânză, urmând a desfăşura şi alte activităţi în cadrul proiectului. Coordonator, înv. Condrea Maria. Proiectul se derulează pe perioada: 5 ianuarie - 31 mai.

- Expoziţie de picturi realizate pe hârtie şi baloane pe această temă,organizatori: prof. Mitrea Valentina, prof. Chiriac Anca, înv. Purghel Carmen.

- Acţiuni de ecologizare a comunei în colaborare cu Primăria pe 31martie; ecologizarea spaţiului verde din perimetrul şcolii pe 21 aprilie: prof. Mitrea Valentina, prof. Rusu Paul, prof. Toma Mădălina, prof. Chiriac Anca.

- “Econatura izvor de sănătate, naturaleţe şi prospeţime” Experiment realizat de prof. Toma Mădălina cu elevii claselor V-VIII.

Coordonator de proiecte şi program ed Prof. Mitrea Valentina




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu