vineri, 31 iulie 2015

ȘCOALA DE VARĂ

        În perioada 6 - 17 iulie 2015 s-a desfășurat programul "Copilăria în ochi de copil", la propunerea doamnei bibliotecare Habavnic Tereza, în colaborare cu doamnele învățătoare Strat Livia și Coșa Felicia. Acest program s-a adresat copiilor care au ales să-și petreacă timpul liber dincolo de ecranul televizorului și al calculatorului, având în vedere faptul că din ce în ce mai mult timp liber este ocupat de activități virtuale care au un impact negativ reflectat în comportamentul copiilor.
        Cele două săptămâni ale școlii de vară și-au dorit a fi o "mână întinsă" elevilor noștri, oferindu-le ocazia de a desfășura activități sub formă de jocuri și concursuri, vizionări de filme cu caracter didactic, activități de dezvoltare personală. Muzica, dansul, dar și desenul, au imprimat programului dinamism, diversitate și bucurie.
        La finalul activităților copiii au fost foarte încântați și dornici ca și în celelalte veri să petreacă o parte din timpul vacanței în compania colegilor și a cadrelor didactice ale școlii.