miercuri, 26 decembrie 2012

IN LUMEA CARTILOR

Proiectul a ajuns la etapa a III - a, numita "Micul povestitor". Coordonatorul proiectului este doamna bibliotecar HABAVNIC TEREZA, in parteneriat cu Primaria Faraoani, Biblioteca Comunala Faraoani, parintii elevilor si invatatoarele celor doua scoli. Proiectul face parte din evenimentul EDIC Bacau - "Bacaul rural - promovarea valorilor culturale". Castigatorii au primit carti de la Centrul European de Informare "Europe Direct" si diplome din partea organizatorilor.

PREMIANTII :

PREMIUL  I


PREMIUL  al  II - lea



PREMIUL  al  III - lea



MENTIUNE



Felicitari tuturor si multa bafta in etapa urmatoare !!!



sâmbătă, 15 decembrie 2012

CONCURSURILE LUNII DECEMBRIE

Elevii din clasele primare, sub atenta coordonare si indrumare a doamnelor invatatoare, au participat la urmatoarele concursuri:
1. ComPer Comunicare - etapa I
2. ComPer Matematica - etapa I
3. Concursul National PICIUL, avand ca tema Sarbatorile de iarna. La acest concurs au participat si elevi din clasa pregatitoare, alaturi de elevi din clasele I - IV.



                                                                   


  






IN LUMEA CARTILOR

Proiectul "In lumea cartilor" continua cu etapa a II - a, numita "In lumea povestilor populare". Proiectul este coordonat de doamna bibliotecar HABAVNIC TEREZA, in parteneriat cu Primaria Faraoani, Biblioteca Comunala Faraoani, parintii elevilor si invatatoarele celor doua scoli. Proiectul face parte din evenimentul EDIC Bacau - "Bacaul rural - promovarea valorilor culturale". Copiii au primit carti de la Centrul European de Informare "Europe Direct" si diplome din partea organizatorilor.

Iata  premiantii: 
                                                              PREMIUL  I 



PREMIUL  al  II  - lea


                                                           PREMIUL  al  III - lea


                                                                                          MENTIUNI

                                                  FELICITARI  TUTUROR !!!