sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Premiere - Olimpiada de religie

Pe 16 septembrie 2012 a avut loc premierea elevilor care au participat la Olimpiada de religie-faza diecezană. În luna mai la Oneşti s-a desfăşurat etapa interjudeţeană unde elevii: Coşa Sabina şi Benedic Andreea au obţinut menţiune. La Concursul internaţional de desene "Să trecem pragul speranţei" eleva Patraşcu Iolanda a obţinut premil II, iar elevele: Coşa Carina şi Diac Felicia au obţinut  menţiune. Premiile în bani şi diplomele au fost oferite de Episcopie şi înmânate de părintele paroh Câtea Anton


  

    .

duminică, 18 noiembrie 2012

PROIECT IN LUMEA CARTILOR

Biblioteca scolii Faraoani, reprezentata de doamna bibliotecar HABAVNIC TEREZA, in parteneriat cu Primaria Faraoani, Biblioteca Comunala Faraoani, Centrul de Documentare si Informare Faraoani, parintii elevilor si in colaborare cu invatatoarele celor doua scoli, desfasoara, in anul scolar 2012-2013, proiectul cu titlul "In lumea cartilor". Acest proiect face parte din evenimentul EDIC Bacau - "Bacaul rural - promovarea valorilor culturale".
Primul concurs a avut ca tema "Cea mai frumoasa poveste e a mea". Au participat 48 de elevi din clasele II - IV, din care 31 au fost premiati. Copiii au primit carti de la Centrul European de Informare "Europe Direct" Bacau si diplome aferente din partea organizatorilor.
Iata premiantii :                    PREMIUL  I
                                          PREMIUL  al  II - lea
                                          PREMIUL  al  III - lea
                                          MENTIUNI
                                          Felicitari premiantilor !!!